Redirect

Wednesday, April 28, 2010

Today´s City Look..Cardigan: Vintage
Long sleeve: J. Lindeberg
Biker leggings: H&M
Boots: Mentor
Bag: Mulberry

9 comments:

 1. You look so slim and skinny on your pictures, is it "natural" or the result of hard work with exercise and diet? I really like your outfits, brave but stylish!

  ReplyDelete
 2. Minä taas en ymmärrä miksi pitää näyttää nuuskamuikkuselta. Pukeutua pitkiin kalsareihin ja vetää niiden päälle jotain lököhameita ja pöksyjä.

  Tuntuu, että suomen muotiblokkarit on kaikki toistensa kopioita. Ja mitä tuolla yöelämässäkin "muotiporukkaa" katsoo niin kaikilla on legginssit(myös miehillä) jotkun maiharit tai muuten möhkälemäiset kengät ja joku valtava teltta yläösana jonka päälle heitetty ehkä joku nahkatakin retale. Ja päästä varpaisiin mustaa. Sitten niittejä ja kettinkejä tungettu joka paikkaan. Tylsää...

  ReplyDelete
 3. Well my bonestructure is pretty slim, But yes I´ts all about hard working out and the food, light food! :) salads, chicken, fruits, dark bread, NO pasta/rice/potatos... Thanks a lot!

  Kaikilla on oikeus omaan mielipiteen,.. You like it or not.
  Kiitos sun mielipiteestä!

  ReplyDelete
 4. Sama anonyymi:

  On sulla toki tosi hienojakin juttuja ja ihailen rohkeuttasi pukeutua erilailla, kuin valtaväestö. Itsekkin olen näyttävä pukeutuja, mutta edustan kuitenkin "klassisempaa/hillitympää" linjaa. Silti välillä saa huomata kaupungilla teinityttöjen ja tanttojen tuijotusta tai hihittelyä :)

  ReplyDelete
 5. Ps. Onko tumma täysjyväriisi ja 100% täysjyvä(proteiini)pastakin huono asia ruokavaliossa? En itsekkään syö perunaa valkoista vehnää tai -riisiä.

  ReplyDelete
 6. Riisi on parempi kun pasta ( eli tumma), mutta kyllä täysjyvä/proteiini pasta voi hyvin syödä niillä päivillä kun treenat!! :)

  ReplyDelete
 7. fina kängor!
  h.iida

  ReplyDelete
 8. i love ur style. i saw u in vaasa on easter, i thought u looked fabulous, should have told u :)

  ReplyDelete